Post by tworenwatwhistmen on Feb 19, 2022 14:02:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
هیچ چیز جالبی نیست بازی کلاسییک قدیمی خود را از دست داد من آن بازی را حذف کردم.
آرامش بخش و سرگرم کننده. در هر زمان انتخاب کنید و یک یا دو سطح بازی کنید!!@
نیاز به سطوح بیشتر!!! من در هفته چهارم چالش گایا هستم و واقعاً دارم خسته می شوم. لطفاً چند سطح جدید را به زودی بارگیری کنید. همچنین، بسیار خوب خواهد بود که بتوانیم به فیس بوک پیوند بزنیم تا بتوانیم زندگی را بخواهیم و پیشرفت را نجات دهیم.
Angry Birds Journey Пъзели ttiu
من از بازی لذت می بردم تا زمانی که آن چالش های gaias شروع شد. چرا ما نمیتوانیم به جای اینکه مجبور شویم این سطوح را بازی کنیم، به بازیهای معمولی ادامه دهیم؟ اگر میخواهید بالنهای شناور آهسته را به بازی اضافه کنید، حداقل قبل از پایان به بالنها زمان کافی بدهید تا به اوج برسند. مرحله، اغلب مرحله کامل میشود، اما قبل از اینکه بالنها به مقصد برسند، بازی شکست میخورد و خستهکننده است. نقص
من آن را دوست ندارم، من می خواهم Angry Birds معمولی را بازی کنم. چرا این بازی را در وسط مسابقات مجبور می کنید؟ Angry Birds معمولی ام را به من برگردانید من نمی خواهم این بازی کودک Journey را بازی کنم.
گرافیکش خوب نیست و مثل بازی بچه 4/5 ساله.
بازی بسیار خوبی است، غلاف هدف باید همه جا باشد، بنابراین به راحتی می توان تمام بلوک ها را از بین برد، کنترل ها را می توان روان تر کرد و موسیقی می تواند آرامش بخش تر شود، به خصوص sfx، استراحت مشابه مفهوم قدیمی، پس از کاهش سنگ زنی برای هر سطح، آن را ایجاد کنید. در ست 5 تا 10، به عنوان بازی آن برای اوقات فراغت، بنابراین مردم ممکن است زمان زیادی برای گذراندن هر سطح بازی بسیار زیبای tbh نداشته باشند،
خیلی سرگرم کننده است. من عاشق سر و صدایی هستم که پرنده های کوچک وقتی آنها را پرت می کنید. عالی، سرگرم کننده خوب 😆🌻😁
👌👌👌👌👌👌👌👌
گوه کند
بازی خوبی است اما اندروید کمتر زندگی می کند.به همه ویدیوها نگاه کنید، در سطوح دشوارتر، اندروید یک عمر کمتر دارد. برای گذراندن سطح باید به اپل سوئیچ کنم. من از پرداخت هزینه برای یک تجربه ناامید امتناع می کنم
憤怒鳥 - 新冒險 解謎 nisc
پرندگان خشمگین احتمالا بهترین بازی زمان خود است. هنوز هم یک انفجار است.
فقط دوست دارم پرنده ها مثل بازی های قبلی رفتار کنند لطفا. این ناف است
تبلیغات احمقانه تحریک شده است بازی را انجام دهید لطفا آن را حذف کنید من آن را دوست ندارم
در حال حذف نصب روشی زیباست که شما را مجبور می کند برای پیشرفت هزینه کنید.
از بازی لذت ببرید اما با آخرین به روز رسانی، بازی نمی شود. صفحه اصلی رو نشون میده و فقط میچرخه..حدس میزنم اگه بعدا باز نشد حذف میشه..
گزینه های خیلی کم به نظر نمی رسد که بتوانم سطوح را دوباره پخش کنم و انواع پرندگان از قبل برای شما انتخاب شده است. به نظر می رسد برای کودکان 5 ساله یا کوچکتر ساخته شده است. خوب ...شاید باشد
بسیار عالی
aquapark.io Action hkx
بعد از سطح 10، آنطور که انتظار داشتم نبود. من این نسخه را با Angry Birds 2 مقایسه می کنم زیرا آنجا تبلیغ را دیدم.
پرندگان در قفس فقط آزاردهنده هستند. ممکن است فکر کنید که مرحله آسان است، اما اینطور نیست و برای همیشه گیر خواهید کرد. منطق پشت آن بسیار دیوانه کننده و بیش از حد دراماتیک است. حتی اگر ضربه خورده باشد، نمی شکند مگر اینکه روی زمین بیفتد. لایک جدی [ویرایش] من بازی را متوقف کردم زیرا این بازی آزار دهنده است. ضربه پرنده چیزی نیست، فکر میکردید کارتان تمام شده است، اما در واقع نه، یک پرنده در قفس پس از حمله یک پرنده تقویتشده به آن زنده ماند. صرفه جویی توسط تخته.
من عاشق پرندگان خشمگین هستم و این گرافیک، پرندگان جدید و خط داستانی عالی هستند.
حجت
اوکی بازی، مثل آیفون خیلی گیج کننده است...
بازی بسیار خوب است اما دقت آن گاهی اوقات بسیار پایین است. پرنده به وضوح به چیزی برخورد می کند، اما در عوض به نظر می رسد که از آن عبور می کند، بنابراین شما دائماً از دست می دهید. به روز رسانی: بازی نیاز به رفع اشکال دارد. اکنون پرندگان با زدن یک هدف آسان بارها و بارها تلف می شوند و نمی میرند. دقت هنوز نیاز به کار دارد
در ابتدا سرگرم کننده است، اما در نهایت این باعث می شود که شما می خواهید آن را حذف کنید یا گوشی خود را سر و صدا کنید. نه BC شما یک چالش را دوست ندارید، اما BC شما می بینید که این بازی چگونه است! آنها می خواهند شما را به پرندگان بیشتری پرداخت کنند، این هدف نهایی آنهاست. بنابراین شما در نهایت روزها را در یک جهان صرف خواهید کرد، هرچند شما می دانید که می توانید آن را ضرب و شتم، آنها به شما اجازه نخواهند داد. و چه کسی برای آن زمان دارد؟ آنها فقط پول می خواهند در پایان پول خود را نجات دهند، مگر اینکه شما لذت بردن از دادن پول برای یک دسته از پرندگان؟!
این یک نسخه سرگرم کننده و ساده از پرندگان خشمگین است، که در آن نیازی به فعال کردن هیچ یک از پرندگان نیست. فقط هدف بگیرید و پرتاب کنید. با این حال، سطوح بعدی آنقدر سخت می شوند که نمی توان آنها را بدون ریختن پول واقعی به بازی برای قدرت ها یا قلب های اضافی شکست داد. خیلی سریع خیلی جالب نمی شود.
Angry Birds Journey Puzzle atbi
این بازی خیلی خوب بود
یک نسخه بیمعنی از نسخه اصلی. من مطمئن هستم که بچه های 5-10 ساله آن را دوست خواهند داشت. خیلی ساده و کودکانه.
همون قدیمی همون قدیمی ابتدا خوب است، سپس سطوح تقریباً غیرممکن میشوند و میخواهند کارهای ویژه و حرکات اضافی بخرید
مزخرف
متاسفم که این خیلی چالش برانگیز نیست. من حدس میزنم برای مبتدیان Angry Bird عالی است، اما انتظار داشتم چیزی بسیار چالش برانگیزتر در میراث وجود داشته باشد.
بازی عالی برای بازی آرکید
ناامید کننده، به طرز بدی. شکستن قفس کوچک اطراف برخی از پرندگان تقریبا غیرممکن است. برای از دست دادن 2-3 پرنده در تلاش برای شکستن آنها آماده باشید. حذف نصب حتما
کار نمی کند در صفحه خوشامدگویی که باید شرایط آنها را بپذیرید ثابت می شود
الییییییی است
این بازی به نظر می رسد دو قدم عقب تر از ورودی های قبلی است. سبک هنری واقعا بد است، به خصوص خوک ها در بازی وحشتناک به نظر می رسند. گیم پلی بازی نسبت به بازی های قبلی کهنه و سفت به نظر می رسد. من ترجیح میدهم بازیهای قدیمی را پیشبازی کنم تا این.
Angry Birds Journey Puzzle kmz